Gastronomisch weekend in de Ardennen


Het hele jaar door is de gastronomie koningin in het restaurant dat de jonge en begaafde Jean-Philippe Stine briljant voert.

 

In april begint het seizoen van de gastronomische weekeinden, dit paart de fijnheid van de gerechten aan de vingervlugheid van de gastheren van het hotel.

 

Spijskaarten worden volgens de seizoenen aangepast.

 

Gastronomische «jachtweekeinde » worden ook georganiseerd vanaf oktober. Schrijft u zich in om de menu’s van het volgende seizoen te krijgen !

Volgende weekeinden

  • zaterdag 9 en zondag 10 maart 2013
  • zaterdag 6 en zondag 7 april 2013
  • zaterdag 25 en zondag 26 mei 2013

De gastronomische maaltijden worden op zaterdagavond (vanaf 19u30) en op zondag (vanaf 13u) op gediend. U kiest de overnachtingen zoals u het wenst.

 

Prijs : 118 € per persoon (met één nacht, dranken niet inbegrepen).

Menu lente 2013

Zaterdag

Avondmaal

Mise en bouche
-----
Coupole de moelleux de canard de ferme,
coulant de foie gras, 
tuile de pain d'épices grillée.
-----
Gougeonettes de loup de mer juste poêlées.
Bonbons de fruits de mer et petits légumes Sauce chlorophylle 
-----
Superposé de billes glacées
-----
Méli-mélo de lapereau et caille désossée, 
mille-feuille de pomme et céleris rave
Cerceau de charlotte façon roustiquette.
-----
Fromage de Jambjoule et coulis surprise
-----
Première fleur:
jus d'ananas glacé en son coeur, 
pâte sablée en pétales croustillantes.

Zondag 

Lunch

Velouté de légumes oubliés
-----
Pomponette de langoustine et chair de crustacés
Réduction du jus de cuisson crémée
-----
Côtes d'agneau et émincée d'épaule 
confite en rouleau de printemps revisité, 
verrine de mousse de légumes racine 
et caviar d'aubergines
-----
Trilogie de tubes chocolatés
allégés au lait d'amandes, 
parfait glacé à la vanille bourbon 
et sorbet d'agrumes
-----
Le moka et ses mignardises