De omgeving van het hotel


Redu, de Lesse vallée, Libramont, St-Hubert...

Wij hebben voor u wandelingen (te voet) van 4 tot 10,5 km rond het hotel uitgestippeld. Bij voorbeeld, de "kaolin" wandeling (15 km) en de "Contranhé" wandeling (16km).

 

Of je nu zelf een mountainbike meebrengt of er liever een of meer huurt ter plaatse in het hotel, je zal rustig kunnen rondfietsen of je helemaal kunnen uitleven op de twee nieuwe mountainbikeroutes die de gemeente Libin net afgebakend heeft in het bos. Voor meer informatie over het huren van mountainbikes die aan het hotel geleverd worden voor uw aankomst, kunt u steeds contact met ons opnemen.

 

In de omgevingen : langlaufen, vallée de la Lesse et vallée de la Lhomme (vissen en wandelen).

 

U kunt ook een literaire namiddag in Redu doorbrengen of de leisteengroeve van Bertrix, de basiliek van St-Hubert, ‘le centre Joseph Redouté’ of het Euro Space Center bezoeken. Reist u graag verder, dan kunt u de prachtige museums van de Ardennen en Famenne ontdekken.

 

Waarom laat u zich niet inspireren door de spiritualiteit van de nabije kloosters ? De abdijen van de trappisten van Orval en van Rochefort stellen u voor, boven hun uitstekende brouwsel, een voorouderlijke omgeving volgens het ritme van het kloosterleven.